Rijeka > Video

Glazbeni spotovi snimani u Rijeci

(1/3) > >>

Admin:
Evo par glazbenih spotova koji su snimani u gradu na Rječini:Jean:
Vidjeti Rijeku u spotu riječkog glazbenika ili benda (tu računam i Belana) i nije nešto neuobičajeno, no kada ne-riječki izvođač snimi spot u Rijeci, to već nešto govori o jedinstvenosti ambijenta grada. Upravo kao ovaj Borisov spot snimljen u pasažu u Križanićevoj. Iz kategorije riječkih spotova ne-riječkih bendova, jedan malo stariji (Bože, prošlo je već 15 godina... :o ):

Admin:

--- Citat: Jean - 03.03.2012.  05:10 ---Vidjeti Rijeku u spotu riječkog glazbenika ili benda (tu računam i Belana) i nije nešto neuobičajeno, no kada ne-riječki izvođač snimi spot u Rijeci, to već nešto govori o jedinstvenosti ambijenta grada. Upravo kao ovaj Borisov spot snimljen u pasažu u Križanićevoj. Iz kategorije riječkih spotova ne-riječkih bendova, jedan malo stariji (Bože, prošlo je već 15 godina... :o ):

--- Kraj citata ---

Sjetio sam se i tog spota od Divas, ali eto zaboravih ga staviti. Bravo Jean!  :bravo

Admin:
Indigo djeca je pojam korišten za osobe kod kojih su, prema vjerovanju New Age pokreta, nazočne određene sposobnosti koje pripadaju "višem evolucijskom stupnju čovječanstva". Indigo, novi glazbenik u Hrvatskoj, umjetnik je čije sposobnosti djeluju kroz glazbu, riječi te vizualni identitet koji pripada 21. stoljeću.Svoje pjesme promovira putem društvenih mreža poput Facebooka te Youtubea a nedavno je izdao i videospot za novi glazbeni uradak "Kill For Fashion" koji je, sudeći po komentarima, izazvao pravo oduševljenje među pratiteljima ovog mladog glazbenika.

Spot tematizira uobičajeni društveni fenomen, sposobnost osobe da prilagodi svoje odijevanje, frizuru, lifestyle i kriterije u životu trenutnoj modi. Scene s plesačima u razrušenoj riječkoj Harteri podsjećaju na revolt mladih alternativnih osoba koje ne prihvaćaju nametnuto. U par kadrova se Indigo pojavljuje prekrivenih očiju metalnim kreacijama čime se prezentira društvena slabovidnost te žrtvovanje za modu. Spot je snimljen u dva dana, 17. i 18. prosinca u Rijeci.

Kao glavne lokacije za snimanje odabrani su prostori tvornice papira (Hartera) te galerija K.U.N.S. Video je sniman pod redateljskom palicom mladog redatelja iz Zagreba, Nikolaia Kokanovića. "Promo" i "Making of" fotografije je uradio Luka Host dok je za priču spota zaslužan Indigo. Koreografiju te ples odradila je riječka plesna skupina Fame a kostime za "Modnu reviju" kreatorica Tajči Čekada. Među modelima "na pisti" našao se i Giovanni Jakovac, poznatiji kao "riječki modni mačak" a svoju točku "žrtvovanje za modu" odradio je performer Krešo Kovačiček.

preuzeto sa: http://www.kigo.hr/tekst/11348.html

Admin:
Neno Belan je spot za 'Ponoćna zvona' snimio na Titovom trgu ispred hotela Kontinental:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju