Događaji u gradu i okolici > Događaji

XII. Liburnia Jazz Festival

(1/1)

Admin:
Nakon nedavno najavljenih headlinera 12. Liburnia Jazz Festivala - pionira smooth jazza Larry Carltona i R&B eksplozije Raphaela Wressniga, objavljen je još jedan uistinu ekskluzivan i originalan program Festivala.

XII. Liburnia Jazz FestivalOrganizatori Liburnia Jazz-a su objavili neočekivani sraz istaknutih predstavnika dvaju svjetova - jazza i popa, te ćemo moći čuti naizgled nespojivo - glazbu Olivera Dragojevića i jazz aranžmane Elvisa Stanića. Nakon dugog niza
godina međusobnog osluškivanja i uvažavanja s daljine, prvi puta su ovaj eksperiment izveli krajem godine u prepunoj dvorani Lisinski i tada su nespremnu publiku začarali i oduševili posve novom dimenzijom Oliverove glazbe.

Tako će Dragojević i Stanić u petak, 6.07. na velikoj sceni Ljetne pozornice u Opatiji, svirati poznate pjesme "starog morskog vuka" u jazzy, bossa i latino varijantama, ali i mnoštvo posve novih, budući da je ovaj koncert i promocija dugoočekivanog novog albuma Elvis Stanić Groupa "Sol et Luna" na kojemu se i Oliver pojavljuje kao gostujući umjetnik.Čast da podijeli pozornicu s guruom hrvatskih gitarista - Larry Carltonom, pripala je domaćem jazz virtuozu - Darku Jurkoviću Charliju.

Predbilježbe za ulaznice traju od 3. do 14. 05.

Ponukani dosadašnjim iskustvom, organizatori su omogućili predbilježbu, odnosno rezervaciju ulaznica po promotivnoj cijeni od:
- 60 kn za koncert Oliver Dragojević i ESG (petak, 6.07.)
- 100 kn za koncert Larry Carltona (subota, 7.07.)

Ukoliko želite osigurati svoju kartu, pošaljite mail na ulaznice@liburniajazz.hr ili nazovite + 385 91 598 07 48 .
Predbilježene ulaznice se moraju podići od 15.-22. 05. na svim Dallas Music Shop prodajnim mjestima i Festivalu Opatija.
Redovna prodaja ulaznica* započinje 23. 05.

po pretprodajnoj cijeni od:
- 80 kn za koncert Oliver Dragojević i ESG (petak, 6.07.)
- 120 kn za koncert Larry Carltona (subota, 7.07.)
*Ulaznice će se prodavati na svim Dallas Music Shop prodajnim mjestima i Festivalu Opatija.
Cijene ulaznica na dan koncerta*

- 100 kn za koncert Oliver Dragojević i ESG (petak, 6.07.)
- 150 kn za koncert Larry Carltona (subota, 7.07.)
*Ulaznice će se prodavati na ulazu na Ljetnu pozornicu od 19.30 h, te svim Dallas Music Shop prodajnim mjestima i Festivalu Opatija.Liburnia Jazz

Konjsko 92c
51415 Lovran
Hrvatska
tel. + 385 (0)91 201 15 31
e-mail: info@liburniajazz.hr

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju